Del web de TecnoCampusMataró (completar notícia i dossier de premsa)

La primera versió del parc tecnològic TecnoCampusMataró es va inaugurar el passat 21 de desembre de 2007 en una nau nova situada al sector industrial i residencial de Vallveric, al nord de la ciutat.

El TecnoCampusMataró v. 1.0 és un clúster on resideixen dos fundacions públiques i onze empreses de base tecnològica, amb l’objectiu de que es converteixi en l’embrió del parc tecnològic mentre es desenvolupen les obres de construcció de l’emplaçament definitiu al sector del Rengle.

L’edifici del TecnoCampusMataró v. 1.0 és propietat de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró SA (PUMSA), que també s’ha encarregat de fer les obres d’adequació. La inversió global que ha realitzat entre la construcció de la nau i l’adequació dels espais és de 2.586.311 euros.

Les empreses estan allotjades en règim de lloguer per quatre anys i la majoria d’elles van ser escollides en un concurs públic convocat per PUMSA en base als requisits estipulats per la Fundació TecnoCampusMataró, impulsora de la iniciativa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació