L’estat de la innovació


Sintetitzat i traduït part del començament de l’article del BusinessWeek de 19 de desembre de 2007

No és només una moda, tres enquestes recents troben que la innovació segueix sent una alta prioritat per a una majoria dels executius.

Per a la majoria dels dirigents empresarials, el crepuscle del 2007 és un moment de transició i d’incertesa.

Però quan es tracta de “innovació”, hi ha un cert acord entre els alts executius. Aquest any, les enquestes dels tres principals consultories de Boston Consulting Group, McKinsey & Company, i Booz Allen Hamilton mostren que la innovació segueix sent una prioritat principal per a la majoria de les empreses capdavanteres en tot el món. Hi ha consens entre les indústries en què la innovació és un element clau conductor del creixement. Lamentablement, les enquestes també reflecteixen una àmplia creença que la majoria de les empreses no tenen l’adreça, els sistemes o eines per a innovar de forma constant i reeixida.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació