Del web de la Generalitat de Catalunya

El màster és fruit de la col·laboració entre la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la UOC i vol impulsar les competències de professionals com el dinamitzador de telecentre

El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha organitzat el Màster de dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement. La iniciativa vol consolidar l’oferta d’una carrera professional motivadora en el camp de la dinamització digital i, al mateix temps, solucionar l’absència d’estudis universitaris d’especialització per a professionals com el dinamitzador de telecentre.

La primera edició d’aquest curs, que consta de dos postgraus i té 40 places, està adreçada a dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya i ha suposat una inversió de 125.000 € per part de l’STSI en concepte de la preparació general del màster, l’autoria de tots els materials, i les beques que s’ofereixen als 40 inscrits, d’aproximadament el 80% de la matrícula.

El primer postgrau del màster, Direcció i gestió de la informació en la dinamització de telecentres, començarà el febrer del 2008 i el segon, Aspectes socials i tecnològics en la dinamització de telecentres ho farà el febrer de 2009, en paral·lel al primer curs de la segona edició del màster, que s’amplia a 180 persones.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, assegura que “el Màster de Dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement ofereix una formació que impulsa la professionalització d’un col·lectiu, el format pels dinamitzadors de telecentre, que és clau per a l’impuls de la cohesió digital en tots els seus vessants”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació