Del web del diari AVUI

La Universitat de Lleida (UdL) manté amb 8.148 estudiants – l’any passat van ser 8.128 – la xifra de matriculats en aquest curs acadèmic. En aquest sentit, la vicerectora de Docència, Isabel del Arco, ha informat que els àmbits d’educació i salut són els que més incrementen en detriment de les titulacions que s’ofereixen a la politècnica i a la facultat de lletres. Segons Del Arco, la davallada en l’àmbit politècnic no només ha tingut lloc a Lleida en els darrers anys sinó que al conjunt de tot l’estat espanyol i per això ha dit que el comissionat està treballant per portar a terme accions concretes per impulsar aquest tipus d’estudis, que afectarien des de Informàtica fins a les enginyeries en Agrònoms, ja que la demanda al món laboral ‘és important’.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació