Enric I. Canela

Eurostat va publicar fa uns dies un interessant document sobre els doctors, la taxa de titulació, la demanda. El document no és fàcil de resumir i als que esteu per aquests temes us recomano la lectura.

A l’Estat espanyol la proporció d’estudiants de doctorat està lleugerament per sobre de la mitjana de la UE, però en ciència i especialment en enginyeria està per sota de la dels països més desenvolupats. Dada preocupant, ja que Catalunya no destaca a l’Estat. A Espanya també destaca la baixa proporció de dones que fan la tesi en l’àmbit de les enginyeries. En el nombre d’estudiants que assoleixen el grau de doctor destaca Suècia i l’Estat espanyol està just a la mitjana, molt per sota d’aquell país.

El document també dóna les dades d’ocupació dels doctors en alguns països, però no a l’Estat espanyol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació