Enric I. canela

Llegeixo a Comunicació21 que Cultura 03 deixa de publicar la revista Nat (podeu veure el contingut del gener) per manca de lectors i anunciants. Sense lectors no tenim anunciants.

Ha durat tres anys i és una mala notícia. Reconec que jo l’havia comprat ocasionalment. És una bona revista i una mala notícia per a la divulgació. El català perd.

4 respostes a “Menys divulgació científica en català”

 1. a 05 gen. 2008 a les 10:34 Edunomia

  Divulgació científica en català…

  Fa pocs dies l’Enric Canela es planyia de la desaparció de la revista Nat, degut a les seves dificultats econòmiques provocades pels pocs anunciants i per les vendes reduïdes. El català deixa de tenir, doncs, una revista de divulgació cient…

 2. a 05 gen. 2008 a les 11:01 enriccanela

  Miquel,
  El problema de la divulgació científica a Catalunya és greu, més encara en català. Hi ha dues coses, la ciència i la llengua, i em preocupen les dues.
  Si no es compren llibres en català i en espanyol, qui els comparrà en anglès o francès. Evidentment crec que s’hauria de promoure però soc escèptic.
  Segurament haurien de ser gratuïts o màxim a un euro amb l’AVUI i El Punt. O fer-los servir com a material per alguna cosa a les escoles, no sé em venen al cap moltes idees, però no hi ha un lligam enttre l’educació i la cultura científica. I així no anem bé.

 3. a 05 gen. 2008 a les 12:16 Miquel Duran

  La ironia del meu comentari estava segurament massa amagada. Hauré de buscar 100 llibres de divulgació en català.

 4. a 05 gen. 2008 a les 4:32 enriccanela

  Miquel,
  Tens raó. No existeixen. I cinquanta?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació