Enric I. Canela

La Razón, sempre al dia, publicava dissabte que la Xarxa Iberoamericana d’Incubació d’Empreses compleix un any. Destacava el paper del rector de la UB Màrius Rubiralta. La notícia, completa, la vaig publicar el 29 de desembre en aquest bloc.

Cinco Días publica avui un article de Víctor Tarruella, director d’Aasesoria I+D+i, que titula És suficient la despesa empresarial en R+D? Fa referència al document Xifres clau 2007. Cap a un Àrea Europea de recerca. Ciència, tecnologia i innovació, de la Comissió Europea, al que ja vaig fer referència el 12 de juny en aquest bloc, i que recomano la seva lectura.

El Economista publica L’Edat d’or de la innovació, un article que indica l’evolució del nombre d’empreses innovadores en els darrers anys. Planteja la situació, algunes opinions i el que cal resoldre.

El Mundo publica un interessant article sobre el que publica el Web d’Edge (Edge Foundation, Inc). En aquesta l’editor, John Brockman, com fa cada any, planteja una pregunta, le del 2008, a un conjunt de 150 científics, pensadors, intel·lectuals. La pregunta, literalment, fou What have you changed your mind about? Why? Les respostes són llargues, cadascú trobarà alguna cosa que l’interessi.

La Gaceta de los Negocios publica un editorial: La ciència, tema dels nostre temps, sobre la Societat del Coneixement i recorda  el que ja deia José Ortega i Gasset al respecte.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació