Del web 3cat24.cat

Caixa Manresa ha fet lliurament aquest dissabte dels Ajuts Universitaris per al curs 2007-2008 a un total de 681 estudiants d’arreu de Catalunya. L’acte de lliurament dels Ajuts Universitaris ha omplert el Museu de la Tècnica de Manresa dels estudiants amb els expedients acadèmics més brillants i els seus familiars. El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells; l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí; i el president de Caixa Manresa, Valentí Roqueta, han participat en el lliurament, entre altres representants de les universitats catalanes i autoritats. Durant l’acte, Castells ha destacat el paper de l’educació com a garantia d’igualtat d’oportunitats per a tothom i ha felicitat els estudiants premiats i la iniciativa de Caixa Manresa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació