Enric I. Canela

Avui he tingut una alegria. Montserrat Candini anirà al capdavant de la llista per al Senat per Barcelona i Rosa Núria Aleixandre per Girona (llista a VilaWeb).

Cal dir que la candidatura de la segona l’esperava, tot i que res no està fet fins l’últim moment. He treballat amb ella durant aquests quatre anys de legislatura i puc dir que ha fet molt bona feina.

La candidatura de Candini, la desitjava, però pensava que finalment no aniria a la llista. M’alegra haver-me equivocat. He compartir moltes hores de feina amb ella i, com que estic cens at a Barcelona, m’alegrarà poder-la votar.

Els que em llegiu sabeu que acostumo a dir el que realment penso i faig poca campanya. En aquest cas no puc fer més que recomanar el vot per la Rosa Núria i per la Montserrat. L’avantatja de la votació al Senat és que votes persones i no llistes.

Saül Gordillo també se n’alegra de tenir una calellenca al Senat.

4 respostes a “Dues grans dones candidates al Senat”

 1. a 15 gen. 2008 a les 3:15 david de las heras

  Realment la Rosa Núria Alexandre tinc l’honor de coneixe-la, i és una gran política treballadora.

 2. a 15 gen. 2008 a les 7:53 enriccanela

  Si, ella ha portat tots els temes d’universitats i recerca al Senat, a banda d’altres, és clar, allà pocs. JHo estic molt content de la seva feina.

 3. a 15 gen. 2008 a les 10:00 CARRASCLET61

  Per orgull de tots els calellencs , una dona tant capacitada i preparada , amb experiència administrativa a la Generalitat i política a la Generalitat de Catalunya , a l’ Ajuntament de Calella i al Consell Comarcal del Maresme, serà la nostra candidata núm. 1 al Senat. Enhorabona.

 4. a 15 gen. 2008 a les 10:42 enriccanela

  Jo no soc calellenc, però no puc més que confirmar el que dius. Farà una gran feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació