Traduït del web d’ABC

Els joves menors de 30 anys podran des de demà sol·licitar gratuïtament la seva pròpia pàgina web i domini “.és” gràcies al programa “Joves en Xarxa” del Pla Avança del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, segons ha informat avui.

Per a engegar la iniciativa s’ha habilitat la web “www.jovenesenred.com“, en la qual els internautes disposen dels formularis per a registrar els seus dominis, així com les eines necessàries per a crear les seves pàgines personals.

Els dominis estan limitats a un per jove, i els serveis web són gratuïts durant el primer any.

El programa “Joves en Xarxa”, el cost de la qual serà de 3 milions d’euros en 2008 i de 1 milió d’euros anuals a partir de 2009, té com objectiu fomentar la presència personal i social dels joves en Internet.

La iniciativa, emmarcada en la nova Llei de Mesures d’Impuls de la Societat de la Informació, s’ha concebut en coordinació amb les empreses que actualment presten els serveis de registre de dominis “.és”, i en col·laboració amb l’entitat pública empresarial Xarxes, depenent del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

El Pla Avança s’integra en l’eix estratègic d’impuls a l’I D i (Investigació Desenvolupo innovació) que ha engegat el Govern a través del Programa Enginy 2010.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació