El Periódico del dissabte explicava el debat entre professorat sobre la reforma del batxillerat. El de Filologia lamenten que disminueixin les hores de llengua, l’Associació de professorat de Física i Química s’alegra de l’augment d’hores de les matèries de ciències. I de la supressió de l’obligatorietat de les matemàtiques que hi diuen.

Cinco Días destacava el dissabte la manca de titulats d’Òptica i Optometria. Un títol que permet trobar feina de seguida.

El Punt i La Vanguardia del dissabte anunciaven que la UIC, que farà aviat Medicina, a l’octubre, farà la part clínica a la Fundació Althaia de Manresa.

El Punt parlava dissabte dels Erasmus que venen o volen venir a Catalunya. Els estudiants no tenen clar quina llengua els cal, català o castellà.

L’AVUI parlava dissabte de l’aliança entre el Barcelona Supercomputing Center i Microsoft. El 9 de gener ja parlava d’això en aquest bloc.

Espanya i Portugal crearan un centre de Nanotecnologia. Es farà a Braga. Els presidents dels governs espanyol i portuguès van signar un acord. Ho deien dissabte El Mundo, El Periódico i El País ho publicaven dissabte.

Diumenge l’ampliació del Parc Científic de Barcelona de la UB tornava a ser notícia: una columna d’El País i un editorial d’El Punt. Res substancial.

La Mañana Diario de Ponent i El Segre publicaven diumenge un article (el mateix) de l’Alcalde de Lleida sobre el parc Científic i tecnològic Agroalimentari de la UdL.

Avui no he vist cap notícia que m’interessés.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació