Enric I. Canela

El treball dels becaris de col·laboració fa molts anys que presenta algunes dificultats. En general són condicions poc adequades. Fa molts anys que se’n parla. Ara els de la UAB es mobilitzen. Aquests estudiants fab tasques a les biblioteques, en altres serveis i també pràctiques universitat – empresa. Un problema de difícil regulació.

Del bloc ETC (on es pot completar la notícia)

El col·lectiu de becaris i becàries de col·laboració de la UAB ha decidit organitzar-se per reivindicar unànimement una millora dels seus drets. Serà la setmana vinent, de dimarts a divendres, coincidint amb la data en què s’ha previst aprovar el nou Estatut del Becari (dijous 24). Entre d’altres reivindicacions, els becaris associats reclamen que es paralitzi el Reglament, perquè segons ells “perpetua sine die” la contractació irregular per part de la UAB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació