Del web del Comissionat per a Universitats i Recerca

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa ha impulsat aquesta titulació conjunta i la Ciència i Salut Animal per donar resposta a les necessitats del sector productiu de les comarques de Lleida i per satisfer també la demanda a nivell nacional

El conveni permetrà que els estudiants de la Universitat de Lleida que hagin completat el grau de Ciència i Salut Animal puguin seguir estudis conduents al títol conjunt de Veterinària, que oferiran la Universitat de Lleida i la Universitat Autònoma de Barcelona

Hi haurà reciprocitat amb els estudiants de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona que vulguin cursar el Grau en Ciència i Salut Animal a la Universitat de Lleida

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació