Avui Regió 7 i Dossier Econòmic de Catalunya recullen el tema que ja havia tractat anteriorment la premsa relativa a l’ampliació del Parc Científic de Barcelona de la UB.

La Gaceta Universitaria també recull una notícia antiga, el conveni signat per la UB, la UAB i la UPF de mobilitat d’estudiants i investigadors amb sis de les més prestigioses universitats nord-americanes.

El País, El Periódico, Segre i El Punt recullen la notícia que ja he tracta abans en aquest bloc: La UdL i la UAB compartiran els estudis de Veterinària.

Expansión publica una entrevista amb Josep Argemí, rector de la UIC. Argemí opina que les beques haurien de finançar la universitat pública. Aquesta és una opinió que comparteixen moltes universitats privades. La veritat és que no hi ha cap país d’Europa i crec que tampoc al món que funcioni d’aquesta manera. Hi ha beques més elevades, préstecs – renda, però no això. Dubto que es faci res semblant.

La Gaceta Universitaria publica un article dedicat a les rectores. Hi ha 6 en 73 universitats. Es pregunta si elles governen i manen millor.

El Economista parla de la universitat corporativa d’Iberdrola. La firma destina 50 milions d’euros a construir-la. Poc a poc van apareixent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació