Avui molt poca cosa d’interès.

El Global publica avui una entrevista amb Eduardo Mariño, catedràtic de la Facultat de farmàcia de la UB, l’única de Catalunya. Les facultats de Farmàcia poden tenir un perfil clínic o industrial, el que no poden fer és quedar-se ancorades en un terreny de ningú. Han d’apostar per alguna cosa. Altrament el que fan és crear dependents de farmàcia. Les reflexions de Mariño són per fer pensar.

Ahir en parlava en aquest bloc. El diari AVUI diu que el Govern vol que els plans d’estudi s’avaluïn a Catalunya. Es refereix a l’avaluació prèvia. De totes formes l’Estatut per al govern espanyol és menys que el paper higiènic.

Un científic del CSIC, Fernando Martíbn-Belmonte, del Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa, parla en una entrevista a El Economista. Diu que les universitats no funcionen en recerca tan bé com ho fan el CSIC i altres centres de recerca de Barcelona i Madrid. Van més lentes. Clar que ells no donen classes. L’entrevista està bé.

El Mundo publica un  curiós article sobre la moda de les beques per fer postgraus o recerca. Diu que els bancs i caixes s’han posat a donar-ne perquè dóna prestigi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació