Sense aigua


Enric I. Canela

Sense electricitat i sense trens. Ara ens volen deixar sense aigua en el futur. He llegit a El Periódico que El Govern desdenya l’aigua del Roine per poca i cara i a El SingularDigital que El tripartit vota contra la proposta de CiU pel transvasament del Roine. La mateixa posició que l’amic Aznar. En vaixells des d’Almeria és molta i barata. Igual es pensen que es més ecològic posar dessaladores, com que no gasten energia i no salinitzen l’entorn marí on estan situades. Els peixos estaran contents.

Aquests beneïts no se n’adonen que hi podria haver un esclafament progressiu, no m’agrada afirmar el que no veig com a segur, i que els períodes de sequera podrien augmentar. L’obligació d’un polític és preveure i no improvisar. Totes aquestes meravelles d’estalvi i aprofitament quedarien en no res.

6 respostes a “Sense aigua”

 1. a 24 gen. 2008 a les 7:50 Dessmond

  Em sorprèn que una visió tan tercermundista d’entendre la política la tinguem justament plantada a casa nostra. El tripartit és el premi a la incompetència.

 2. a 24 gen. 2008 a les 7:58 enriccanela

  Dessmond,
  Jo soc bastant ecologista, aquests són pamfletaris. I el Saura? Quina manera de fer el ridícul. Millor dir. era una operació reservada de la policia espanyola i no tinc ni punyetera idea. Queda millor. Demostra que no som un país sobirà, cosa per altra banda sabuda, i prou.

 3. a 24 gen. 2008 a les 8:12 Elies

  És la vergonya contínua. Jo ja els he qualificat avui, i m’he quedat servit. És una vergonya. La famosa “cultura de l’aigua” amb la que havíem de redimir el món. Què se n’ha fet, Xoan? Quins collons.

  Per cert, en Cardús, en l’article que reculls en el post anterior, va estar brillant, encertadíssim. Què ben explicat, què ben dit.

 4. a 24 gen. 2008 a les 8:49 enriccanela

  Elies,
  El Sostres li diu la Iguana. (0 km/h l’autopista, ara l’aigua, genials.
  El Cardús és bo, molt bo. Em va agradar molt l’article. Els sindicats aquesta vegada es quedarn servits. Al Cercle també els farem moguda.

 5. a 24 gen. 2008 a les 9:06 David

  Si amb números (ben fets) es demostra que les dessaladores són més eficaces que el transvasament del Roina, dono per bo el criteri del Tripartit. Però veient el rigor dels números números amb què ensintentaven justificar la mesura d’anar a 80 per hora, m’estimo més l’opció Roina.

 6. a 24 gen. 2008 a les 10:00 enriccanela

  David,
  les dessaladores són altament contaminants. Akllà ion aboquen l’aigua, concentrada en sal, no torna a viure res més. I barates no són. El tema dels transvasaments, a banda de la inversió, és si hi ha o no pendents.
  El tema és purament polític.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació