Del web del Comissionat per a Universitats i Recerca

El Govern de la Generalitat ha acordat, a proposta del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, nomenar Ramon Roca i Enrich com a nou president del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL) en substitució de Josep Maria Pujol.

Josep Maria Pujol ha promogut la relació entre empresa i universitat. Pujol ha estat al capdavant del Consell Social durant més de 8 anys.

Ramon Roca i Enrich, de 45 anys, té estudis en empresarials i és titulat del Programa de Perfeccionament de Directius de IESE. És també el president de Ros Roca Group, una empresa líder en Europa en el sector dels béns d’equip i l’enginyeria per al sector del medi ambient que estàformada per 22 companyies que integren aquest grup d’empreses familiars, entre les que destaquen: Ros Roca, SA, Indox, Motor Lleida, Autor Segre, Tracsa, Agrícola Casanosa, Farinera Roca, Bons Hotels, Eurovoirie (França) i Schörling (Alemanya).

Roca és també en l’actualitat president de la Fundació Fòrum Ambiental, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu crear una plataforma de diàleg i col·laboració entre empreses, administracions i la resta de la societat per assolir un model de desenvolupament més sostenible que l’actual; és membre del Patronat de la Fundació 700 Aniversari de la Universitat de Lleida, que persegueix el foment de les relacions entre la universitat, la societat i l’entorn socioeconòmic i cultural; és patró de la Fundació CYD (Conocimiento y Desarrollo), fundada en 2002 per a promoure el caràcter emprenedor de la universitat; membre de la Junta Directiva de ATEGRUS (Asociación Técnica para la Gestión de los Residuos Sólidos Urbanos), l’objectiu de la qual és la coordinació de les activitats del medi ambient i la divulgació de les noves tecnologies i membre de la Junta Directiva del Cercle d’Economia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació