Barcelona al Monopoly


Enric I. Canela

Deia 3cat24.com que els amants del Monopoly ja poden votar per elegir 20 de les 22 noves propietats que tindrà la nova edició mundial del popular joc. En total, hi ha 68 ciutats candidates, entre les quals, Barcelona. Hi ha de temps fins al 28 de febrer, en què es donaran a conèixer els noms de les vint finalistes. Serà a l’agost, en una data encara no decidida, quan es faci públic el tauler final del nou Monopoly, que sortirà a la venda a 45 països tan sols un mes més tard.

Juntament amb Barcelona, Madrid és l’altra única ciutat espanyola preseleccionada. De moment, és la capital catalana la que té més adeptes i figura en la sisena posició, mentre que Madrid se situa en una més modesta novena plaça.

A banda, hi ha grans capitals de tot el món com Nova York, París, Londres, Berlín o Tòquio. D’entre la llista tancada de 68 candidates dels cinc continents n’han de sortir 20 ciutats, mentre que les altres dues places restants, anomenades “comodí”, seran per les dues ciutats més votades de les que els internautes proposin lliurement.

A partir del 29 de febrer, el concurs entrarà en una nova fase, en la qual les vint finalistes competiran per aconseguir un lloc a la part del joc que es categoritza com “la zona de rendes més baixes”, que se situa als carrers que van des de l’Avinguda del Bàltic a l’Avinguda del Mediterrani. Fins a aquesta data es podrà votar a la pàgina web www.monopoly.com.

Es calcula que més de 750 milions de persones a tot el món juguen habitualment al Monopoly, un joc que permet convertir els participants en autèntics milionaris capitalistes o en eventuals perdedors d’immenses fortunes immobiliàries.

Voteu per Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació