Cal desinfectar TV3


Enric I. Canela

David de las Heras, La catosfera un èxit i TV3 fa la vergonya, i David Rodríguez, Les conseqüències d’anomenar 12 comissaris polítics per a la tele, s’han afegit amb els seus escrits a la meva denúncia al indigne comportament de TV3, La Catosfera un èxit i TV3 una vergonya. Carles Puigdemont víctima de l’esmentat sectarisme ho feia notar el primer en el seu comentari La visió sectària de TV3 de la Catosfera.

David Rodríguez reblava el clau tot dient: Aquesta setmana prenien possessió dels seus càrrecs els nous membres de la nova Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El procés de designació no ha estat exempt de polèmica, ja que gairebé la totalitat d’ells havien tingut una forta vinculació amb els partits que els proposaven. Els partits han valorat més tenir comissaris polítics que no pas intentar aconseguir uns mitjans públics veritablement independents.

El primer “èxit” de la CCMA ha estat ser testimonis d’una acció sectària a la Catosfera. Ells no han pogut actuar, acaben d’arribar, i el que ara toca és exigir-los una reparació dels fets. És una vergonya haver arribat a aquest resultat en la designació dels membres de l’organisme. Com que tots s’han posat d’acord, tots contents, tots contents d’haver constituït un ens inútil que em sembla que només servirà per reproduir els equilibris interns del Parlament. Cal restituir la netedat a la nostra televisió pública, la cerdibilitat democràtica. Calen canvis en els comportaments democràtics. Escrivia, en aquest bloc el dia 12 de desembre a partir de les declaracions de Joan Ferran sobre Crosta nacionalista, La crosta supura, on deia: una crosta és una estratificació produïda per l’assecament de serositats, de pus o de sang. Certament cal canviar això, cal desinfectar TV3 amb urgència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació