Enric I. Canela

Aquests darrers dies Joan Brunet va publicar A voltes amb l’educació, un excel·lent article sobre l’educació. Brunet, vicepresident del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast, assenyala, entre altres coses, parlant de les reformes que proposa el conseller Maragall: Contra la posada en marxa d’aquestes mesures, els sindicats del sector i els experts que mai no han trepitjat les aules, ja s’han començat a pronunciar sense ni tan sols conèixer el seu abast. Així, per si de cas, ja han convocat una vaga per mitjans de febrer. Sobta molt aquesta actitud resistencial dels sindicats i d’alguns experts, sobretot perquè desconeixem quins són els vertaders interessos que amb la seva actitud numantina defensen.

Més tard diu: No ens podem permetre el luxe que Catalunya continuï baixant posicions en els rànquings de referència com ho està fent en molts àmbits i, especialment, en els que ordenen la qualitat de l’ensenyament obligatori a Catalunya i a Espanya i a la resta de països de l’OCDE.

Llegiu l’article que està molt bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació