Enric I. Canela

Ordinadors personals més qualificats que el meu han escrit sobre les Jornades de la Catosfera i el seu desenvolupament, però Marc Vidal, autèntic protagonista, ha escrit un preciós article, d’exquisida elegància, una mena d’epíleg que defineix a tot un senyor. Acaba dient: Fins la Catosfera 2009! Res més no pot dir ningú, si més no jo. Admiro l’elegància especialment si es mescla amb la intel·ligència, no puc fer-hi més. Felicitats Marc!

Només vull recomanar un senzill resum de Diego Solà, un blocaire amic independentista, que publica al seu bloc dos articles Jornades de la Catosfrea (I) i Jornades de la Catosfera (II). Finalitza el seu segon article amb:

Aquest país encara té un potencial ciutadà (1 de desembre de 2007), i les noves tecnologies són importants instruments que es posen al servei d’aquest potencial. Conjugant tots aquests aspectes podem ser molt forts. Per tant, l’estat de la nació a la blocosfera no es pot qualificar més que de satisfactori i exitós. L’estat de la nació al carrer és ben diferent, és clar, però per això ens queda, a molts, l’esperança del redreç. No serà el primer cop que Catalunya al llarg de la seva història es redreci. I així ho farà.

Està molt bé, no?. Amb gent així el país no pot més que redreçar-se.

4 respostes a “La Catosfera a mort, Visca la Catosfera”

 1. a 29 gen. 2008 a les 8:25 marc

  Esperem que es redreci. La vitalitat de la nostra llengua i la nostra cultura a la Xarxa és al·lucinant i ens ha d’il·lusionar amb vista al futur. Sobretot perquè l’estat de la nació al carrer és una mica depriment i ens cal una mica d’esperança.

  El mes que ve, si no hi ha cap novetat, farem una trobada de blocaires al Pirineu.

  Visca la Catosfera!

 2. a 29 gen. 2008 a les 9:17 enriccanela

  Marc,
  Esteu anima’ts amb això del Pirineu. Ja és més lluny dels barcelonins amb família.
  Amb tot això dels blocs pot funcionar i servir per redreçar moltes coses. Ni dic de lobby polític perqupe convivim gent de diferents colors, però si nacionalista que predomina.

 3. a 29 gen. 2008 a les 1:24 Diego Sola i Garcia

  Caram, gràcies per la menció! 🙂

  Esperarem amb moltes ganes les Jornades del 2009, la cosa promet. Salutacions;

 4. a 29 gen. 2008 a les 4:39 enriccanela

  Diego,
  T’ho mereixes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació