- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

La Catosfera a mort, Visca la Catosfera

Enric I. Canela

Ordinadors personals més qualificats que el meu han escrit sobre les Jornades de la Catosfera i el seu desenvolupament, però Marc Vidal, autèntic protagonista, ha escrit un preciós article [2], d’exquisida elegància, una mena d’epíleg que defineix a tot un senyor. Acaba dient: Fins la Catosfera 2009! Res més no pot dir ningú, si més no jo. Admiro l’elegància especialment si es mescla amb la intel·ligència, no puc fer-hi més. Felicitats Marc!

Només vull recomanar un senzill resum de Diego Solà, un blocaire amic independentista, que publica al seu bloc dos articles Jornades de la Catosfrea (I) [3] i Jornades de la Catosfera (II) [4]. Finalitza el seu segon article amb:

Aquest país encara té un potencial ciutadà (1 de desembre de 2007), i les noves tecnologies són importants instruments que es posen al servei d’aquest potencial. Conjugant tots aquests aspectes podem ser molt forts. Per tant, l’estat de la nació a la blocosfera no es pot qualificar més que de satisfactori i exitós. L’estat de la nació al carrer és ben diferent, és clar, però per això ens queda, a molts, l’esperança del redreç. No serà el primer cop que Catalunya al llarg de la seva història es redreci. I així ho farà.

Està molt bé, no?. Amb gent així el país no pot més que redreçar-se.