Enric I. Canela

La telesèrie de la revista «Time Out» Barcelona del grup Cultura 03 sembla que es manté en cartell. Diari de Girona li dedicava un ampli espai. No entro a valorar el conjunt de les subvencions rebudes per aquesta editorial per als seus projectes, desconec la revista Time Out, vull dir que no l’he llegit, i accepto la discrecionalitat dels ajuts públics.

Vaig escriure sobre el tema a rel del tancament de la revista Natur de la mateixa editorials: Al Govern l’importa la difusió de la ciència en català? Ho vaig fer perquè crec desafortunat que es tanqui aquesta revista i vaig afegir aleshores que no és seriós haver tractat a l’AVUI com s’ha tractat. Crec que cal defensar i ajudar les revistes i els diaris en la nostra llengua, sense cap mena discriminació, només tenint en compte dues closes: la qualitat i la capacitat de penetració. I si poden ser de ciència…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació