Enric I. Canela

Amics faig un plagi del Saül Gordillo i jo també demano que col·laboreu amb una aportació econòmica, per petita que sigui a mantenir la Xarxa de Blocs Sobiranistes. Som més de 500, el que més costa és anar a fer la transferència si no treballeu amb el banc o caixa per Internet. No costa gaire. Hi ha companys que desinteressadament fan molta feina per al país fem nosaltres alguna cosa.

La sol·licitud, que van enviar el dia 13 de gener, no ha tingut encara gaire èxit. Diu:

Ja portem més d’un any treballant per ajudar a crear un espai a internet que serveixi a dos fins: per una banda servir com a punt de trobada per a tots aquells que vulguin un estat propi; per l’altra per a Fins ara, aquest projecte ha consumit bona part de les vides del grup que formen allò que autoanomenem ‘junta de pencaires’. Hem esmerçat, com he dit, força hores i, també dir-ho, alguns calerons. També tenim més projectes futurs, tal i com s’hi pot veure a http://www.xbs.cat/files/presentacio.pdf. Però per tal que tot plegat tiri endavant, necessitem la vostra col·laboració. Per a col·laborar podeu fer aportacions econòmiques o donar part del vostre temps particular.

Per a les col·laboracions econòmiques, podeu fer ingressos al compte:

Caixa de Catalunya, compte número 2013 0616 85 0201119759

No cal fer grans aportacions, cinc euros ja és tota una gran aportació. A la plana ‘http://www.xbs.cat/dcomptes‘ trobareu informació de l’estat econòmic de la XBS i la relació de despeses que tenim.

Per a les col·laboracions de feina podeu contactar amb l’Octavi Fornés, a l’adreça de correu ‘xarxavoluntaris@xbs.cat‘. Qualsevol pot col·laborar, només cal una mica del vostre temps. Heu de ser, però, realistes i assumir la feina que pugueu, ni més ni menys. Tampoc volem que tothom faci de tot, només que faci allò que pot. També pot passar que, de moment, no hi hagi feina per a vosaltres, però si sabem que voleu formar part de la xarxa de voluntaris, us tindrem “fixats” en reserva per a quan us necessitem.

Ànim, un petit esforç per la nostra sobirania.

2 respostes a “Sigueu generosos amb la XBS”

 1. a 30 gen. 2008 a les 8:05 marc

  Entesos. No en tenia constància. Ens rascarem la butxaca.

  D’altra banda, tampoc no sabia que es podien fer “col·laboracions de fina”. En què consisteixen, més o menys?

  Gràcies.

 2. a 30 gen. 2008 a les 2:22 enriccanela

  Hola Marc,
  El tema de feina no el conec. Jo soc un “negat” per als temes aquests. L’Octavi és un mestre.
  Jo he col·laborat una mica econòmicament. S’ho mereixen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació