Enric I. Canela

El dia 30 es va inaugurar la Bioincubadora del Parc Científic de Barcelona de la UB. La UB, com és lògic li presta una especial atenció al seu web. Allà podeu llegir la notícia amb més detall, tot i que algunes claus estan a la premsa. De fet es tracta de la Bioincubadora PCB-Santander perquè com diu la UB: La creació d’aquesta nova Bioincubadora d’empreses és una iniciativa que ha estat impulsada per la Universitat de Barcelona a través del Parc Científic de Barcelona i la Fundació Bosch i Gimpera, amb el suport de Banco Santander que, a través de la seva División Global Santander Universidades, patrocina aquest projecte. Sembla que ha posat 5 milions d’euros. L’edifici es diu Hèlix. La premsa li dedica ampli espai (AVUI, La Vanguardia, El Periódico, El Punt, El País, Expansión (i 2), Diario Médico, La Razón, ABC, 20 minutos). Una bona notícia per a la UB. A la inauguració van assitir Emilio Botín, José Montilla i Jordi Hereu, a banda del rector que presidia i el director del PCB, és clar. Felicitats Rubiralta, felicitats Botín.

Un aspecte sorprenent que explica La Vanguardia. Diu, entre els assistents de l’acte va sorprendre l’absència dels alts càrrecs del departament d’Innovació, Universitats i Empresa que dirigeix Josep Huguet. Potser és que tots tenien feina. Devien estar convidats. Potser tornem a tenir soroll de sabres. Cal no perdre’s les notícies. El Govern no acaba d’encertar-la amb les universitats i la recerca. Jo diria que hi ha una enfrontament implícit entre el Govern (o el departament) i l’ACUP.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació