Enric I. Canela

M’ha agradat llegir a la revista El Digital de la Universitat de Las Palmas de Gran Canària una entrevista amb Juan Hernández Armenteros. Ell va ser el pare de les Les Jornades de Finançament Universitari, que van ser un èxit.

A l’entrevista exposa alguns dels criteris que vam seguir a la Comissió de Finançament per elaborar la proposta que vam presentar el 24 d’abril al Consell de Coordinació Universitària.

La he pogut llegir gràcies a Antonio Árias Rodríguez que me la va enviar.

2 respostes a “Comentaris sobre les Jornades de Finançament Universitari a Las Palmas de Gran Canària”

 1. a 03 febr. 2008 a les 8:27 Trina Milan

  Enric,
  què t’ha semblat l’entrevista a La Vanguardia d’avui diumenge, 3 de febrer, amb els rectors de les universitats catalanes?
  Penso que a la conselleria de l’Huguet estan fent una tasca molt deficient amb la universitat que té davant seu un repte fonamental. M’ha agradat el to dels rectors, la idea de la cooperació entre universitats, les propostes d’innovar i la visió de que han de canviar moltes coses. Jo treballo a la UOC i el que estem fent a nivell virtual ultrapassa de llarg el que enuncien els responsables de la conselleria…
  salut!

 2. a 03 febr. 2008 a les 8:31 enriccanela

  Trina,
  He escrit quatre entrades sobre el tema. M’ha semblat molt gros. El departament de l’Huguet no està fent res. La UOC està fent una bona tasca i el parell de comentaris de la rectora a l’entrevista molt encertats.
  Si els rectors han donat aquest to… Sempre prudents, imagina’t.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació