Enric I. Canela

Divendres llegia l’estadística d’Eurostat Trade in high-tech products. Els resultats no poden ser més dolents. L’Estat espanyol és líder. Les dades són del 2005. Diu el document: la balança comercial d’alta tecnologia més negativa va se per a Espanya (-15,1 milions d’euros) i per a Itàlia (-11,6 milions d’euros). Malgrat tot els esforços fets per Itàlia, Espanya encara guanya.

Quan es miren les dues dades, exportacions i importacions, l’Estat espanyol contribueix a un 0,60% de les exportacions mundials i a un 1,64% de les importacions. Exporta i importa molt menys que Itàlia. El gruix d’exportacions i importacions espanyoles són l’electrònica i telecomunicacions, a l’Estat, però baix, tot molt baix.

Espanya està clarament en l’economia del totxo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació