L’AVUI del dia 1 publicava un reportatge sobre els premiats amb un ajut per l’European Research Council. Recull l’opinió d’Andreu Mas-Collel, que aviat dirigirà l’ERC. També d’algun dels guardonats. Diu l’AVUI: La llista de la primera convocatòria dels Starting Grants és encara provisional, però els investigadors seleccionats que treballen a Catalunya són els següents: Eduard Batlle (Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona), Jan Eeckhout (Universitat Pompeu Fabra), Alexander Fidora (Universitat Autònoma de Barcelona), Luisa Maria Lois (CSIC-IRTA), Joan Seoane (Institut de Recerca Hospital Vall d’Hebron), Pau Gorostiza (Institut de Bioenginyeria de Catalunya), Ben Lehner (Centre de Regulació Genòmica), Pietro Gambardella (Institut Català de Nanotecnologia), Hernán López-Schier (Centre de Regulació Genòmica), Fernando Moreno (Institut Català de Nanotecnologia), Iñaki Ruiz (Universitat de Barcelona), Thomas Schäfer (Universitat Rovira Virgili), Marta Reynal-Querol (Universitat Pompeu Fabra) i Antonio Acin (Institut de Ciències Fotòniques). Entre els seleccionats en aquesta convocatòria hi havia també l’investigador Antoni Calvó, mort recentment.

Cinco Dias recollia la concessió del doctorat Honoris Causa a Valentí Fuster, Joan Rodés i Perdor Alonso per part de la Universitat Europea de Madrid.

Cinco Días publicava que La Rioja tindrà una universitat digital per a estrangers.

La Gaceta de los Negocios publicava que el 31 de gener el Consell d’Universitats va aprovar els nous títols i continguts mínims de les titulacions d’Infermeria, Fisioteràpia, Farmàcia i Odontologia per adaptar-les al pla de Bolonya que les homologa en el si de la UE.

Cinco Dias deia que Espanya es ven com a paradís per als centres de programari. Naturalment la distància entre Catalunya i Madrid és abismal. Què hi farem.

Expansión ens explica que David Rafols va crear Conectainnova, un portal de transferència tecnològica. David Rafols va estar un temps a la Fundació Bosch i Gimpera de la UB i al CIDEM. Parla de la Open Innovation.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació