Enric I. Canela

Antonio Árias, siempre al dia, acaba de publicar un article sobre l’aparició de l’Informe Fiscalización universidades, 2003 emès pel Tribunal de Cuentas. Comença així:

La Universitat pública espanyola (49 Institucions, al 2003) acaba de ser objecte d’una complexa fiscalització “horitzontal” del Tribunal de Cuentas d’Espanya. L’informe va abastar l’organització “l’activitat econòmico-financera i la gestió”, tal com va sol·licitar la Comissió Mixta Congrés-Senat i Tribunal de Comptes el 21 de desembre de 2001, el mateix dia que es promulgava la Llei Orgànica d’Universitats.

L’informe, aprovat pel ple del Tribunal el 17 de gener passat, consta de 220 pàgines seguit de múltiples annexos i va exigir un gran nivell de coordinació del Tribunal de Comptes amb els Òrgans de Control Extern de les CCAA que van fiscalitzar les universitats respectives, com pot veure’s de manera gràfica en la foto que vaig demanar expressament al sotsdirector tècnic per a deixar constància gràfica de la complexitat de la seva integració. Una imatge val més que mil paraules. Per a qui espanta llegir el “mamotreto”, us faig un resum d’urgència.

Descarregar informe.

Podeu llegir l’article i veure el resum que Árias, síndic i especialista en universitats, fa. Jo penso llegir-me’l i faré alguns comentaris no improvisats. És oportú en moments com els d’ara.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació