Convocatòria urgent


Enric I. Canela

He rebut aquest comunicat i us el faig avinent.

ACCIÓ REQUERIMENT JUDICIAL PAPERS SALAMANCA. 8.2.2008

Hola amics i amigues de la Comissió de la Dignitat,

Et volem convocar per participar en un senzill però important acte de la Comissió de la Dignitat aquest divendres que ve, dia 8 de febrer, a un quart d’una del migdia (12.15) a la porta de la Delegación del Gobierno Español a la ciutat de Barcelona. Voldríem que ens hi fessis costat.

Què hi farem? Es tracta de lliurar a aquella Delegació un requeriment judicial per tal d’exigir que el Govern Espanyol compleixi una ordre de l’Audiència Nacional que en el seu dia manava el lliurament immediat a la Generalitat de Catalunya dels 7 lligals retinguts en el primer retorn de documents del 31 de gener del 2006.

Lliurarem a la premsa una còpia de l’ordre de l’Audiència Nacional que ordenava auqest retorn i un escrit en què denunciarem la incapacitat del Govern espanyol no sols per complir les seves promeses, sinó de complir la mateixa llei i les ordres dels tribunals, malgrat que sempre ens vingui amb la cantarella que ens trobem en un “Estat de Dret”.

Ens reunirem a un quart d’una (12.15) a la porta de la Delegación del Gobierno, a la cantonada dels carrers Marquès de l’Argentera i Duana.

Feu-nos-hi costat! Serà una acció que valdrà la pena.

Difongueu aquest missatge si us plau!

Comissió de la Dignitat Àrea de Premsa. Mòbil 625370661.

També us volem informar d’aquest acte:

Acte a Òmnium Cultural de Barcelona

Dijous 7 de febrer 19 h. Lloc: Diputació, 276, pral. Barcelona. Entrada lliure

7 de febrer. Taula rodona: Els papers catalans a Salamanca: estat de la qüestió amb: Josep Cruanyes, advocat i portaveu de la Comissió de la Dignitat; Joan Anton Giménez, president de l’Associació d’Arxivers de Catalunya; i Odina Capo, filla del metge naturista Nicolás Capo (que té el seu arxiu a Salamanca).

2 respostes a “Convocatòria urgent”

  1. a 07 febr. 2008 a les 10:57 Sílvia Martínez

    Bona notícia,
    molt bona.

  2. a 08 febr. 2008 a les 12:08 enriccanela

    A veure si tindrà èxit. Jo malauradament a aquella hora no puc anar. M’ha arribar avui mateix treballo i no puc canviar res, per alliberar-me tot i que la cosa s’ho val.
    Són uns gàngsters.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació