Enric I. Canela

Ahir vaig parler de l’article de la Gaceta de los Negocios en el que parla del rànquing de Xangai. Avui Miquel Duran a Edunomia fa una referència crítica a aquest rànquing i cita un altre article de la Gaceta de los Negocios titulat Desmadre económico y organizativo en la universidad pública española. No havia vist aquest article.

L’esmentat “document” es basa per titular això en l’Informe del Tribunal de Cuentas al que ja vaig fer referència ahir a l’article El Tribunal de Cuentas parla de les universitats. . És divertit que digui que es basa en un informe al que ha tingut accés en exclusiva La Gaceta, quan jo vaig posar l’enllaç ahir (informe) i el pot llegir qui vulgui. Ja parlaré del contingut. Em sembla desafortunat el titular, tot i que la gestió de les universitats és administrativament dispersa. La legislació ho afavoreix.

2 respostes a “Opinió sobre l’Informe del Tribunal de Cuentas de l’Estat”

  1. a 07 febr. 2008 a les 8:13 Quim Bosch

    El subtitular de l’article de “la Gaceta” diu que la primera universitat espanyola del rànquing és la UAB, quan en realitat és la UB (com diu el cos central del mateix l’article). Tot legat fa l’efecte que, essent generosos, diríem que l’article es va redactar amb massa preses.

  2. a 07 febr. 2008 a les 11:59 enriccanela

    Hola Quim,
    Tinc imprès l’Informe i aquest cap de setmana dedicaré una estona. De la meva lectura de problemes i recomanacions veig moltes coses sobre les que estic d’acord i que són realment un problema. Ara bé, el que no es pot fer és un article com el de la Gaceta i a sobre dir que és un accés en exclusiva. Ridícul. Uns fantasmes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació