Enric I. Canela

La Universitat d’Oviedo ha endegat un ambiciós pla de jubilacions.Ho ha impulsat Juan Vázquez, un bon rector.

El Govern de la Universitat dóna llum verda al pla de jubilacions

Més de 100 professors universitaris podran acollir-se cada any a la jubilació anticipada

Però no tothom està d’acord.

Carta oberta al rector Juan Vázquez

El rector diu que el pla de jubilació «no és per acomiadar a ningú»

Cal dir que aquest pla és millor que el que té la UB.

2 respostes a “Jubilacions a la Universitat d’Oviedo”

 1. a 10 febr. 2008 a les 11:36 Joan Arnera

  Enric, avui i et faré una petit correcció lingüística, si m’ho permets: I és que en comptes de dir: “Però no tothom està d’acord”, hauries d’haver dit: “Però no tothom HI està d’acord”.
  Entre tots ho podrem fer: Salvem els pronoms febles!
  Una abraçada.

 2. a 10 febr. 2008 a les 2:02 enriccanela

  Hola Joan,
  Tens tota la raó i gràcies. A mi no em molesta que em corregeixin. Molts cops dubto bastant si cal o no. En aquest cas és pura errada. Com pots imaginar, jo no vaig estudiar en català i el vaig aprendre a escriure llegint l’AVUI i llibres que, sempre que és possible, compro en català. De fet no vaig parlar-ho fins els quinze anys. El meu pare va néixer a La Havana i la meva mare a Alacant, però a casa seva parlaven espanyol. Total que com molts dels meu temps hem aprés com hem pogut.
  Repeteixo, moltes gràcies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació