Enric I. Canela

El dimarts 5 de febrer es va fer lliurament al rector del document de base del Pla marc UB Horitzó 2020 en una reunió que es va dur a terme a la sala Puig Salellas de l’Edifici Històric. Aquest projecte, que rep l’impuls directe del rector, té com a objectiu principal oferir una reflexió i una visió de la UB en l’escenari del 2020, per tal de fer de la UB una universitat de referència global i una dels institucions més reconegudes en l’àmbit europeu. Aquesta notícia és pot llegir completa a la UB.

Aquesta feina va durar dos anys i tinc la il·lusió que sigui d’utilitat per al futur de la UB. Estimo la UB, estimo a la universitat de Catalunya. Llàstima que un Estat que viu la universitat com si encara fóssim al segle XV impedeixi la seva autèntica reforma.

2 respostes a “Les bases d’un Pla Estratègic per a la UB”

  1. a 10 febr. 2008 a les 11:34 Anna

    Enric,
    He tafanejat el web de la UB i m’ha sorprès agradablement que apareguessin conceptes com universitat sostenible (en tota l’extensió del mot!) o relleu generacional, per atípics en aquest tipus de document en l’àmbit universitari. De ben segur que el treball de dos anys que heu dut a terme us serà d’utilitat per l’aposta valenta i de futur que suposa.

  2. a 10 febr. 2008 a les 11:55 enriccanela

    Anna,
    Gràcies. Ara veurem que passa quan això arribi al col·lectiu. S’haurà d’aprovar. Jo crec que el rector jugarà fort, però la comunitat universitària és una cosa complicada de preveure.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació