Llista de suport a Rodríguez Zapatero segons Libertad Digital i Discapnet

CATEDRÀTICS D’UNIVERSITAT: Ángel Gabilondo, Virgilio Zapatero, Carlos Berzosa, Gregorio Peces Barba, Salvador Ordoñez, José María Barja, Montserrat Casas, Josep Joan Moreso, Lluís Ferrer, Marius Rubiralta, Anna Maria Geli de Ciurana, Francisco Toledo, Juan Manuel Suárez Japón, Diego Sales, Pedro Molina, Francisco González Lodeiro, Emilio Ontiveros, Federico Mayor Zaragoza y Ginés Morata

6 respostes a “Suport universitari a Rodríguez Zapatero”

 1. a 10 febr. 2008 a les 8:14 Quim

  He visitat el web la plataforma de recolzament al psoe i no he trobat enlloc la llista de signants, i amb les experiències que ja hem tingut en aquesta precampanya hauríem de deixar un marge de dubte.
  En qualsevol cas, si fos cert em sembla que tothom té dret a recolzar públicament un partit polític, però han de ser conscient que a partir d’aleshores qualsevol opinió política seva pot ser llegida en clau de partit. Per ser més clars, cada dos per tres aquests rectors surten a la Vanguardia criticant el conseller Huguet però… dirien alguna cosa si el responsable d’universitats del PSC?

 2. a 10 febr. 2008 a les 9:05 Joan Arnera

  Tinc un apunt al respecte, Enric. Demà el penjo.

 3. a 10 febr. 2008 a les 9:10 enriccanela

  Joan,
  A veure que dius, ho espero.

 4. a 10 febr. 2008 a les 9:25 enriccanela

  Quim,
  Jo no sé. En general les notícies són en clau madrilenya i per això surten en gairebé totes els rectors d’allà, però El País diu:Además, han suscrito el manifiesto personalidades del mundo académico como el catedrático de Filosofía del Derecho en la Universidad Carlos III de Madrid, Gregorio Peces Barba, los rectores de de la Universidad Complutense de Madrid, Carlos Berzosa, la Autónoma de Madrid, Ángel Gabilondo, la Menéndez Pelayo de Madrid, Salvador Ordóñez y la de Barcelona, Marius Rubiralta.
  Tens raó en què la llista no és pública.
  I, què hauria passat si el conseller hagués estat del PSC? Vull pensar que hagués estat igual. El conjunt de rectors sembla plural.

 5. a 10 febr. 2008 a les 9:56 David

  Em sembla molt bé que en Rubiralta, en Ferrer i en Moreso com a ciutadans donin suport a qui vulguin, però penso que haurien d’abstenir-se d’aquestes mostres de suport mentre ocupin un càrrec institucional.

 6. a 10 febr. 2008 a les 10:06 enriccanela

  David,
  I la Geli.
  Jo crec que els rectors que representen a tota la comunitat universitària no ho harien de fer.
  Amb tot em pregunto si jo com a president del Cerle no hauria d’abstenir-me de donar opinions independentistes. Vaig plegar de l’executiva de CDC per això, i no faig gaire manifestacions favorables sobre CiU (clar que m’ho posen fàcil).
  Evidentment de rector no faria declaracions partidistes però no callaria l’opció nacional.
  A vegades és difícil posar-hi límits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació