Fer país


Enric I. Canela

Encara hi ha coses que em poden sorprendre. Avui una persona que crec que està molt ben informada, ha comentat que Gas Natural té la seva central de compres a Madrid. I també que per “qüestions de proximitat” té els contractes d’enginyeria a l’edifici del costat.

Si això és així, i em penso que si, ens hem de felicitar per la capacitat de les empreses catalanes, entre elles La caixa, per la seva aposta per enfortir l’economia catalana i ajudar als enginyers a buscar-se la visa a Madrid. Sempre ens quedarà el turisme i la construcció.

Algú té dades per confirmar o negar aquest fet? Podeu ampliar la informació?

2 respostes a “Fer país”

  1. a 15 febr. 2008 a les 10:47 Josep M

    Boicotegem-los si és cert, fem-ne un escàndol públic…al cap i a la fi si bé és cert que els diners no tenen pàtria, sí és cert que qualsevol país normal repudiaria empresaris antipatriòtics, doncs nosaltres també. Veureu com s’ho rumien…igual que la Caixa s’ho va rumiar amb el boicot espanyol i va dedicar-se a subvencionar “la selección”…

  2. a 15 febr. 2008 a les 10:56 enriccanela

    Josep M,
    No m’atreveixo a anar més enllà i he intentat trobar la informació al web corporatiu. Jo crec que l’esmentat centre està a l’Av América, 38 de Madrid, però …
    Per això demano ajut. Si és cert caldrà fer campanya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació