Un bloc de Neurociència


Enric I. Canela

Lídia Pelajà m’ha recomanat un bloc. Es diu el Món de la Neurociència i la seva autora és Anna Basora, una estudiant de quart curs de Psicologia de la UB.

M’ha agradat molt que la Lídia me’l recomanés, és francament bo. Una troballa i des d’avui ja estic subscrit. Poques coses es publiquen de ciència en català i és una alegria que persones joves, apassionades per la Neurociència, com diu ella mateixa, escriguin, i ho facin tan bé.

Una resposta a “Un bloc de Neurociència”

  1. a 17 febr. 2008 a les 3:41 Anna Basora

    Hola Enric,

    moltes gràcies per dedicar-me un espai en el teu bolc, s’agraiex molt. També m’alegro que t’hagi agradat el bloc, és possible que en un futur necessiti la teva ajuda ja que m’agradaria fer algun màster en neurociència i en aquest camp hi entra molta neurobiologia i neuroquímica en la qual vaig una mica peix, tot s’ha de dir!

    Un cop més, gràcies pel teu suport,

    Anna

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació