Enric I. Canela

Llegeixo al web de la UdG que un article de tres investigadors de la UdG (Jordi Poater, Miquel Duran i Miquel Solà) i un de la Universitat Pierre et Marie Curie de Paris (Bernard Silvi) ha estat escollit per l’Institut for Science Information (ISI) com l´article que marca tendència en el camp de la química durant dos mesos de 2007 (juliol i setembre). L’article “Theoretical evaluation of electron delocalization in aromatic molecules by means of atoms-in-molecules (AIM) and electron localization function (ELF)”, descriu nous mètodes desenvolupats a la UdG per determinar l’aromaticitat de les molècules. Aromaticitat és una propietat que tenen 2/3 dels 20 milions de molècules descrites, i és fonamental per entendre i predir la reactivitat química d’aquest gran conjunt de molècules. Podeu trobar més informació aqui

Coneixia la notícia perquè al juliol ja es va referir el seu autor i blocaire Miquel Duran a Edunomia al que felicito per aquest èxit. No és fàcil ser vicerector i obtenir aquest resultats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació