Avui si que m’han interessat poques coses de la premsa. Amb tot Diario Médico publica una bona notícia o si més no m’ho sembla. Idibaps ha estat acreditat com a Institut de Recerca Sanitària del Servei Nacional de Salut pel Ministeri de Sanitat. De aquí un temps s’inaugurarà el Cibek, el nou edifici finançat per Esther Koplowitz, cosa que implicarà 400 nous investigadors i el doble de pressupost. A partir d’ara establirà noves aliances estratègiques amb altres centres de recerca. Joan Rodés pot estar content de la feina feta.

La Gaceta de los Negocios publica un article sobre l’opinió dels estudiants universitaris sobre la política. No tenen confiança en la política i volen millor educació. No es diferencien molt de la resta dels soferts ciutadans. La política està en crisi i seguirà així mentre continuïn les llistes tancades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació