Enric I. Canela

Llegeixo a ADN que Uns 500 científics expressen la seva preocupació pel nou sistema per a ser catedràtic i que consideren que el barem establert pel ministeri d’Educació “pot tendir a impedir l’accés dels millors al lloc més alt” S’han queixat a la ministra d’Educació i Ciència, Mercedes Cabrera. Diuen que el nou sistema d’avaluació del professorat universitari que, diuen, podrien suposar una trava per a aspirar a ser catedràtic.

Diuen, fixeu-vos, en un document dirigit a la ministra, que aquest barem podria desembocar que molts dels millors científics (per exemple, els Premis Nobel) “mai no podrien ser catedràtics a Espanya”.

Els signants no se n’adonen que els barems són de mínims, que pràcticament e regla l’acreditació, de manera que són les universitats les que després faran el concurs. Si alguna cosa és pot dir de l’acreditació és que té el llistó molt baix. A mi ja m’està bé, que es mulli cada universitat. Això és autonomia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació