Enric I. Canela

Diu l’AVUI que els partits nacionalistes estan empipats pel tractament que TV3 dóna a les eleccions. Tenen raó. TV3 s’ha espanyolitzat d’una manera alarmant. Ja no és la televisió de Catalunya una nació, és la televisió del PSOE i el PP, que viu les eleccions com les podien viure a Cantàbria, Castilla o Extremadura. No viu les eleccions en clau catalana, polaritza la campanya seguint les consignes espanyoles.

TV3 és cada vegada més la televisió que vibra amb les victòries de la selecció espanyola o que ens explica emocionada els èxits de bàsquet d’algun jugador espanyol a l’NBA.

L’únic lloc on tenen cabuda els Països Catalans és en El Temps.  TV3 qui t’ha vist i qui et veu. Un any del PSOE al Govern de Catalunya ha aconseguit desfer la feina de 23 anys de Govern de Jordi Pujol i poc més de 3 de Govern de Maragall. Tan és que ERC sigui al Govern, no serveix, d’ICV no cal parlar és un apèndix sense veu ni vot.

8 respostes a “La crosta nacionalista perd la batalla a TV3”

 1. a 24 febr. 2008 a les 9:29 Elies

  És que el que ens està passant és, i perdoneu-me que faci servir aquesta expressió, del gènere “gilipolles”. Costarà molt de superar tanta tonteria. I encara costarà més, algun dia, d’explicar-ho.

 2. a 24 febr. 2008 a les 9:31 enriccanela

  Elies,
  A mi em preocupà. S’està impregnant d’espanyolisme, pensen en clau espanyola i això no m’agrada.
  Com guanyi Bardem un Oscar, ara escoltava el Telenotícies, és tornaran bojos. L’únic que ja ens diferencia és que no s’eciten quan guanya el Madrid, però tot aribarà.

 3. a 25 febr. 2008 a les 12:52 Carles

  És tot el país que s’està espanyolitzant. Una altra mostra la teniu a l’estació de Sants. Tota la retolació està primer en castellà i després en català. En un país normal tota la retolació primer està en la llengua pròpia.

  El que està passant és molt preocupant.

 4. a 25 febr. 2008 a les 7:39 enriccanela

  Carles,
  Certament ens queden molts pocs espais per viure en català, però TV3 n’era un. Pensar i viure en català. En els últims mesos encara hem reculat més

 5. a 25 febr. 2008 a les 4:32 Vistòria

  I el mateix dia 9, municipals al Rosselló on, per cert, hi són presents CiU i ERC, i jo només en tinc referència gràcies al Sr. Partal

 6. a 25 febr. 2008 a les 4:36 enriccanela

  Victòria,
  Abans es donaven notícies de la Catalunya Nord, ara pràcticament ni l’esmenten. TV3 és Espanya.

 7. a 25 febr. 2008 a les 11:05 Joan

  No només és Catalunya Nord. La CCRTV s’ha negat a parlar d’Unitat per les Illes malgrat totes les facilitats que la coalició li ha posat. A Mallorca encara no s’ho creuen.

 8. a 25 febr. 2008 a les 11:16 enriccanela

  Joan,
  No ho sabia. Això és clarament una consigna. Cada vegada la cosa va pitjor. Sort que CiU, ERC i ICV s’han negat a què es passes el debat espanyol de Rajoy i Rodríguez Zapatero.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació