Enric I. Canela

Elliot ens fa avui el tercer lliurament de la sèrie de programes electorals d’Universitats i Recerca. Escriu: Eleccions 08. Què diuen els partits sobre Universitat i R+D+i? (III), parla d’ERC. M’interessa especialment veure per on va el partit responsable d’aquest àmbit a Catalunya.

2 respostes a “Universitats i Recerca, tercer lliurament d’Elliot”

  1. a 24 febr. 2008 a les 1:54 Elliot

    Benvolgut Enric, avui aniré a un miting d’en Ridao al casal del meu barri, per veure “què ens ve a vendre”. Si tinc oportunitat, li demanaré que m’expliqui quina política d’universitats proposen i si es correspon amb la que estan duent a terme a la Generalitat.

    a reveure. elliot

  2. a 24 febr. 2008 a les 2:01 enriccanela

    Hola Elliot,
    Molt bé. Jo m’ho llegiré amb calma i a veure que en trec. Vaig convidar a un dinar del Cercle per al Coneixement a Ridao i la veritat és que sense ser un expert va estar força bé. S’havia mirat els papers cosa que altres no fan

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació