Enric I. Canela

Avui Elliot ens aporta el 4t capítol dels programes electorals a les eleccions espanyoles sobre universitats i recerca: Eleccions 08. Què diuen els partits sobre Universitat i R+D+i? (IV). Li toca el torn a ICV-Verds. Pel que fa a recerca s’han quedat ben descansats.

2 respostes a “El quart capítol d’Elliot sobre els programes electorals d’Universitats i Recerca”

 1. a 25 febr. 2008 a les 3:39 Elliot

  Realment si, sorprenent bastant les poques referències que fa ICV a la R+D+i.

  Però més preocupant és el cas del PP, que sent un partit amb moltes opcions per governar no dediquin cap apartat a l’Educació Superior ni a la recerca. Això sí, de forma ben destacada es pot llegir en matèria d’educació que si guanyen faran una llei per garantir el “dret” dels pares a escolaritzar els seus fills en la llengua de la pàtria.

  En fi, la meva voluntat era parlar de tots els partits. Si el PP prefereix ni mencionar en el seu programa que pensen fer amb les universitats, jo no hi puc fer res. De totes formes els he enviat un email per veure si em podin dir alguna cosa al respecte.

  a veure que contesten.

  salut!. elliot

 2. a 25 febr. 2008 a les 4:38 enriccanela

  Elliot,
  El tema d’ICV ni cas. No pinten res i després només juguen a sindicalistes i frenen qualsevol avenç. És el que han fet darrerament amb la reforma de la LOU.
  El tema del PP és ben estrant. No diuen res. De fet buscaré i si trobo alguna cosa la penjaré.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació