Enric I. Canela

Avui he tingut una alegria. Rosa Núria Aleixandre, a més de bona amiga, senadora en la passada legislatura per CiU i candidata per Girona en aquestes, té un bloc. L’ha posat en funcionament fa just un més i jo no ho sabia.

Aprofito per recomanar que us feu una passejada.

Encara que jo no la podré votar, no és de la meva circumscripció, us recomano, als gironins, que la voteu. El vot al Senat té una virtut, és vota a noms concrets. No és com al Congrés que si bé estàs més a prop d’un partit que d’un altre, et sorgeixen dubtes. En aquest cas no.

La meva experiència: Durant aquests anys hem pogut treballar junts, i us puc ben garantir que moltes de les coses que en l’àmbit universitari s’han salvat de quedar en mans del “poder central” ho han estat gràcies a la feina de la Rosa Núria. Si avui tenim la possibilitat, el professorat, de poder participar en empreses spin off, és gràcies a la seva habilitat negociadora. Només cito una de les seves últimes feines. Quatre anys han donat per molt.

Benvinguda a la blogosfera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació