El sexe i el vot


Enric I. Canela

No sé si en l’enquesta, com que està feta per espanyols, han comptat els catalans. Si és així, ja sabeu, som més feliços. Potser si alguns encara no heu trobat una raó per votar partits catalans aquesta enquesta us estimuli a fer-ho.

Traduït d’ABC. Notícia completa

Els espanyols que no voten ni al Partit Popular ni al Partit Socialista i els quals es declaren agnòstics i no practicants són els quals més gaudeixen de les seves relacions sexuals.

Així es desprèn dels resultats d’una enquesta realitzada per Sigma Dos, presentats en roda de premsa Miguel Ángel Cueto, president del X Congrés Espanyol de Sexología, que se celebrarà a Lleó el pròxim mes d’abril.

4 respostes a “El sexe i el vot”

 1. a 26 febr. 2008 a les 6:11 Dav

  Impressionant!

 2. a 26 febr. 2008 a les 7:57 enriccanela

  Què et sembla? Cada dia tenim més raons per no votar aquesta gent, ser feliços.

 3. a 26 febr. 2008 a les 10:52 David

  Caram, caram… Sort que no desagrega més el vot en partits polítics, que encara sortiria que els de ICV són els mes feliços i en Xoan ens muntarà aquell congrés sobre la felicitat que volia organitzar…

 4. a 26 febr. 2008 a les 11:02 enriccanela

  Ho afegirien al dret al paissatge. No votar ni al PP ni al PSOE i ser d’esquerres, és el principi per arribar a l’èxtasi sexual. No ens havia dit res d’això en López Ibor.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació