Enric I. Canela

Jo soc de Barcelona i votaré a Barcelona. Sempre he votat, amb més convenciment o no, depenent de la situació o del meu estat anímic. Aquesta vegada serà la primera que quan posi la creu al costat d’un nom, el de Montserrat Candini. ho faré amb un profund afecte i sabent que estic decidint per una candidata que conec, que sé qui és, i a la que tinc un gran afecte.

Avui Saül Gordillo parla d’ella. Tenia previst fer-ho dissabte vinent, però aprofito l’avinentesa i m’avanço. No puc millorar el que diu Saül Gordillo, ell és un magnífic professional de la paraula escrita i en llegir el que ell diu ja podeu conèixer moltes coses de la Montserrat Candini i no les repetiré, però si afegiré alguna cosa personal. Conec a Montserrat Candini fa temps, hem compartit moltes coses, i sé de la seva capacitat, de la seva honradesa, de la seva força i, sobretot, de la seva qualitat humana.

Molt probablement Montserrat Candini serà senadora, veureu com no m’equivoco, farà molta feina i espero ella i la Rosa Núria Aleixandre (candidata per Girona) puguin col·laborar per al bé de Catalunya.

Què voleu que us digui, si sou de Barcelona i valoreu en alguna cosa la meva opinió, voteu a Montserrat Candini.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació