Enric I. Canela

Durant aquestes darreres setmanes, prèvies a l’inici de la campanya electoral, al Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast vam organitzat un seguit de trobades amb membres de les diferents candidatures.

En tots els casos vam convidar al primer de la llista. La preferència per triar data, entre el 5 de gener i el 20 de febrer, la vam donar en funció de la seva actual representació al Congrés. En la majoria dels casos per raons de salut o d’agenda no va ser possible la seva assistència, però sempre vam delegar amb algun membre significat de  la candidatura, al Congrés o al Senat. En l’únic cas que això no va ser possible fou en la candidatura del partit Popular.

L’objectiu era que parlessin de la Societat del Coneixement. Els vam lliurar prèviament un document elaborat per la Junta per tal que coneguessin algunes de les nostres inquietuds i posicionaments. Cadascú va parlar lliurament uns minuts i després es va establir un col·loqui

La ressenya de les diferents intervencions les podreu trobar al web del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast.

Pere Macias 6 de febrer de 2008

Joan Ridao 18 de febrer de 2008

Jordi Guillot 19 de febrer de 2008

David Vegara 19 de febrer de 2008

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació