Centres tecnològics


Enric I. Canela

Llegeixo a l’AVUI l’interès del Govern en què els centres tecnològics de Catalunya siguin competitius. Vol que reorientin les seves línies de recerca i s’apropin més a les necessitats de la indústria catalana. Pel que sembla vol també que es redimensionin.

Ara hi ha 10 centres tecnològics en funcionament i 4 més que estan en procés de constitució. El Govern vol que aquests 10 es redueixin, amb alguna fusió, a 6 o 7, de manera que quedin 10 o 11.

Dit així, no em sembla ni bé ni malament, el que si cal és que realment acompleixin una feina de suport a la PIME i que sàpiguen col·laborar amb els centres de recerca. S’ha d’anar amb compte, el Govern, en les declaracions que feia uns mesos endarrere semblava confondre els centres de recerca amb els tecnològics. No és això. Sortosament sembla que s’han adonat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació