Enric I. Canela

Miquel Duran publica a Edunomia una entrada Els investigadors en formació gironins es baixen els pantalons. Posteriorment he llegit que El Laboratori del Dr. Xap també ho fa en la seva entrada Bajada de pantalones. Les conclusions estan a Prou d’abaixar-se els pantalons!.

De totes formes m’he llegit les respostes que es poden baixar des del bloc del Miquel Duran i voldria treure alguna conclusió sobre la situació dels Joves Investigadors en Formació.

El PP no contesta. És una política coherent amb el que diu en el seu programa electoral. Ho destacava Elliot a Eleccions 08. Què diuen els partits sobre Universitat i R+D+i? (V). I aquests volen governar? Sense comentaris

El PSC no diu pràcticament res. Ens remet, sense dir-ho, a les declaracions de Mercedes Cabrera que podeu trobar a La carrera i la retribució dels joves investigadors. Deplorable que només digui això el partit que està al Govern de l’Estat.

CiU i ICV-EUiA donen respostes similars genèriques i pròpies de partits que no tenen responsabilitat de govern. Absolutament adequades, al meu parer, i curiosament molt semblants en dos partits que ideològicament estan allunyats.

ERC planteja una política similar a la de CiU i ICV-EUiA, però, atès que és el partit que té la responsabilitat de Govern a Catalunya, presenta tot el detall del seu desenvolupament, desenvolupament que correspon al Govern català.

Vista la coincidència entre CiU, ICV-EUiA i ERC, només cal que el PSOE, el PSC “influirà”, adopti aquestes polítiques ja que hi caben en la seva genèrica proposta.

No vull deixar de citar en aquest article, per la seva evident relació, la Manifestació a Madrid “Otra Investigación es Posible” del dia 1 de març de 2008 que comenta Irene Solà convocada per la Federación de Jovenes Investigadores.

2 respostes a “Què pensen els partits sobre els joves investigadors?”

  1. a 03 març 2008 a les 10:45 S

    De fet, les respostes a l’enquesta les pots baixar directament de la nostra pàgina: http://www.udgdoc.org

  2. a 03 març 2008 a les 4:45 enriccanela

    Hola Sílvia,
    Moltes gràcies. Esteu fent una bona feina.
    Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació