Que! publicava ahir un article sobre la construcció de les noves instal·lacions per al l’Idibaps de la UB, l’edifici CIBEK. Ja ho recollia fa uns dies en aquest bloc (i 2).

20 minutos escrivia ahir sobre la trobada a Barcelona de 350 rectors a la UB en la reunió de la EUA. També ho recollia complet en aquest bloc fa dies.

Oryzon Genomics ubicada al PCB de la UB està de moda. Ahir Expansión publicava un article. Una segona ampliació de capital d’11 milions d’euros en quatre anys.

El Economista parla de les relacions universitat – empresa. Diu que és una bretxa que cal superar. Fan referència a un document de El Círculo de Empresarios sobre el que ja vaig parlar quan va sortit, el 18 de desembre. Realment aquests de l’El Economista són uns craks. Acompanyen l’article amb un de Reyes Calderon, de la Universitat de Navarra, que comenta el tema.

Expansión parlava ahir de les 32 càtedres de l’Empresa Familiar a les diferents universitats, entre elles la de Barcelona i la de Girona.

El Público deia ahir que donaria subvencions de 100.000 euros a aquells científics que hagin estat qualificats coma excel·lents en els Starting Grants de l’European Research Council però que no hagin rebut subvenció de la institució europea.

El País publica avui un article propagandista socialista en el que destaca el suport de setze rectors i nou premis nacionals de recerca a la seva candidatura. Entre ells quatre de Catalunya: Lluís Ferrer de la UAB, Anna M. Geli de la UdG, Josep J. Moreso de la UPF, i Màrius Rubiralta de la UB. Ja vaig dir que no m’agrada. El rectors des del seu càrrec haurien d’abstenir-se ja que les universitats no són del PSOE (ni de cap partit).

20 minutos publica que Omnia Molecular dedicada a investigar sobre nous antibiòtics ha obert les seves noves instal·lacions al PCB de la UB.

AVUI i Expansión expliquen avui que el CIDEM ha premiat cinc projectes sorgits de les universitats en la setena edició d’idees de negoci (UPC, UPF, URV i UdL).

Interessant el que explica Diari de Terrassa. Una bona documentació dels projectes és necessària a les empreses per poder deduir-se les despeses d’R+D de l’Impost de Societats. Les empreses tenen por a les inspeccions, no fan bé la documentació o pensen que porta molta feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació