Sepulcres blanquejats


Enric I. Canela

Fa un dies vaig escriure Un vot per Montserrat Candini. Avui, aprofitant un menyspreable atac a una bona amiga, torno a insistir. Els que estimeu Catalunya voteu per ella, encara que tingueu el cor més a prop d’ERC, ja sabeu que cap candidat de l’Entesa representa el sobiranisme. Candini el pot representar millor que ningú. Potser la veu veure l’altre dia a Agora.

He llegit que un personatge que es diu Josep Miró i Ardèvol directament o a través d’una cosa que va fundar i que es diu Pacte per la Vida i la Dignitat pot posar en qüestió la candidatura de Montserrat Candini per “qüestions morals”. Es veu que aquesta gent no accepta matrimonis homosexuals i altres coses. Miró i Ardèvol està content de què Rouco Varela sigui el nou president de la Conferència Episcopal d’aquell país que no és el nostre.

Montserrat Candini ha recordat a Josep Miró i Ardèvol, que “el Cristianisme que diu defensar aferrissadament es basa en el respecte i la tolerància”. També que “quan molts anys enrere el sr. Miró i Ardèvol es va divorciar, el divorci no estava massa ben vist a la nostra societat i, segurament, ell va patir per aquest motiu rebuig i crítiques”

Com diu l’evangeli, sepulcres blanquejats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació